Home / Eten / Spaanse Tortilla

Spaanse Tortilla

In deze post een makkelijke manier om de klassieke Spaanse Tortilla de maken

 

Recept voor 2-3 personen

3-4 grote aardappels

1 ui

4 eieren

Zout

Peper

Olie

Voorbereiden

Snijd de aardappels in dunne schijfjes  en de ui in ringen

20130830_171543

 

Bak de aardappelschijfjes in olie (gebruik veel olie) en laat ze bakken ongeveer 15 minuten op laag vuur.

20130830_172021

Voeg de ui toe en blijf het bakken ongeveer 10 minuten op laag vuur.  (af en toe roeren)

20130830_172649

 

 

 

Giet de olie van het aardappel-uimengsel af.  Klop de eieren en voeg zout en peper toe. Schep de aardappelschijfjes en de ui erdoor.

Verhit olie in de pan en giet het eimengsel erin. Voorzichtig maak de bovenkant plat. Na 3 minuten keer de tortilla om en bak ook de andere kant nog 3 minuten.
20130830_174818Eet smakelijk!

 

 

Over Diana

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*