Bekijk de laatse trendy beauty tips!
Home / Health / Paarse mais een krachtige antioxidant

Paarse mais een krachtige antioxidant

Paarse mais is een soort van mais die in de Andes uit Zuid Amerika groeit (3000 meters….

Dit mais  wordt gebruik in chicha morada  een populair drankje die gemaakt is van paarse mais met citroen en suiker, in mazamorra (een soort pudding) en  Api (populair drankje ook bekend als het toetje van de Inca’s).

paarse_mais2

Maar naast dat het bijzonder en lekker smaakt  is paarse mais ook bekend door zijn grote voordelen voor onze gezondheid.

Door het hoge aantal  anthocyanen (blauw-paars pigment) aanwezig in het paarse mais is dit een geweldig Superfood een van de meeste krachtige antioxidanten ter wereld.

De Paarse mais wordt gebruikt om de hoge bloeddruk en de cholesterol te verlagen en ook heeft  deze mais anti-inflammatoire eigenschappen .

Paarse mais wordt via verschillende winkels online aangeboden als poeder

 

 

 

Paarse mais is een soort van mais die in de Andes uit Zuid Amerika groeit (3000 meters.... Dit mais  wordt gebruik in chicha morada  een populair drankje die gemaakt is van paarse mais met citroen en suiker, in mazamorra (een soort pudding) en  Api (populair drankje ook bekend als het toetje van de Inca's). Maar naast dat het bijzonder en lekker smaakt  is paarse mais ook bekend door zijn grote voordelen voor onze gezondheid. Door het hoge aantal  anthocyanen (blauw-paars pigment) aanwezig in het paarse mais is dit een geweldig Superfood een van de meeste krachtige antioxidanten ter wereld. De Paarse mais…

Overzicht beoordelingen

Anti-oxidanten - 10
als superfood - 9
smaak - 8

9

hoe positief of negatief ben jij over Paarse mais

Samenvatting: Paarse mais verdient zeker 5 sterren door de grote hoeveelheid anti-oxidanten

Gebruikers beoordeling: 3.5 ( 2 stemmen)

Over Diana