Bekijk de laatse trendy beauty tips!
Home / Celebs / Hollywood Baby’s

Hollywood Baby’s

In Hollywood kan iemand van slechts enkele weken oud miljonair worden.

Voor de ”gewone” mensen ‘betekent de zwangerschap een bijzonder moment waar  ook kosten zijn om een baby op de wereld te brengen Maar  in Hollywood is de geboorte van een kind een grote zakelijk kans .

De meeste baby’s van de artiesten kunnen een groot fortuin opbrengen als hun ouders beslissen om de eerste foto’s te verkopen. Bijvoorbeeld, heeft Jessica Simpson pas 100,000 Dollar gekregen  voor een foto samen met haar kinderen in het bekende blad US Weekly .

 

Maar dat is een klein bedrag als je dit met Christina Aguilera’s baby vergelijkt. In 2008 werd deze getalenteerde Zangeres de moeder van een schattige jongetje Max Liron Bratman, en wat is een betere manier om dit te vieren dan met een grote cheque .

Het officiele debut van haar baby was op de cover van People Magazine en Christina Aguilera ontving 1.500.000 Dollars

boot7

 

Matthew Mcconaughey:   In 2008 , het tijdschrift OK! bood deze knappe acteur 3 miljoenen Dollars om op de cover te staan samen met zijn vrouw Camila, en hun pasgeboren zoon.

babybekende

 

Als twee beroemdheden samen een baby hebben  worden de foto’s van de nieuwe baby alleen maar duurder.

Zoals  met Angeline Jolie en Brad Pitt die honderden aanbiedingen van tijdschriften over de hele wereld  kregen voor de eerste foto’s.

People Magazine had het geluk. Dit kostte 4.100,000 Dollars om de exclusieve rechten te krijgen.

babybekende1

 

 

Als de foto’s van een baby grote bedragen kan opbrengen, stel wat een tweeling dan kan opbrengen.

Jennifer Lopez en Marc Anthony verkochten de exclusieve foto’s van hun tweeling aan People voor de hilarische bedrag van $ 6.000.000.

babybekende2

 

In 2008 Angeline Jolie en Brad Pitt introduceren hun tweeling Vivienne en Knox.

People Magazine had de primeur met een 19- pagina tellende  familiealbum en betaalde  $15.000.000 , het grootste bedrag ooit betaald .

babybekende3

 

 

 

 

Over Diana