Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en makkelijke recepten. En deze mini cheesecakes zijn zeker een aanrader!
Recept voor 15 mini cheesecakes
400 g. Roomkaas
100 g. Suiker
50 g. Zure room
2 Eieren
1 Eetlepel Bloem
1 zakje vanillesuiker
160 g. Kandijkoeken of bastonje
70 g. gesmolten boter
Aardbeien Jam
Voorbereiden:
Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter.
Doe de cupcakevormpjes in de cupcakevorm en schep de verkruimel koekjes er in en druk deze aan met de behulp van een lepel.
Mix de roomkaas, bloem,suiker, zure room, vanille suiker door elkaar en voeg de 2 eieren toe en mix nog even goed door.
Verdeel de mengsel in de cupcakes vormpjes tot de rand vol.
Doe een theelepel jam in alle cakejes en met behulp van een cocktailprikker roer dit een beetje door elkaar.
Bak ze ongeveer 25 minuten. (oven 140 graden)
Laat ze afkoelen en bewaar ze in de koelkast.
Eet smakelijk!